Avantaje

Incalzire electrica

O modalitate perfecta de incalzire pentru case. Temperatura invelisului la convectoare nu depaseste 70 grade Celsius. Convectoarele sunt dotate cu termostate.

Incalzire pardoseala

Incalzirea cu panouri radiante — Convectoare

Eficienta este maximizata atunci cand sistemul a fost bine proiectat si cea mai mare parte a energiei consumate se transforma in caldura. Acuratetea termostatelor face ca acestea sa reactioneze in timp scurt la schimbarile de temperatura, economisind energie si imbunatatind confortul.

Spectru larg si flexibil de produse

Spectrul larg de produse de la Mr. Suwi, permite folosirea combinata a celor 2 metode de incalzire : convectoare si aeroterme.

Sigur, practic si usor de instalat

Suprafata radiatorului ajunge la o temperatura de maxim 60 °C. O protectie interna face ca in cazul aparitiei unei supraincalziri radiatorul sa fie oprit. In conformitate cu normele de protectie - clasa II - radiatorul nu necesita o punere la pamant. Acestea sunt echipate cu un swich de putere pentru o pornire / oprire individuala.

Conectarea si instalarea radiatoarelor este foarte simpla: se foloseste un suport pentru a pozitiona si fixa in perete radiatorul.

Cutia de conexiuni poate fi pozitionata langa radiator sau se poate folosi o cutie de derivatie. Contactele radiatorului fiind pretensionate, nu este necesara folosirea unor unelte specifice pentru realizarea conexiunilor electrice la derivatie.

Aplicatii

Alte aplicatii

  • Depozite frigorifice
  • Sere si ferme
  • Zone cu asfalt
  • Aeroporturi
  • Stadioane
  • Prezervarea monumentelor